perjantai 14. maaliskuuta 2014

Perjantain pulinoita

Meni sitten tämäkin viikko yhdeksi sairasteluksi täällä taas. Likalla nousi tiistaina iltapäivällä kuume ja sitten mentiinkin tiukasti 40 asteen tuntumassa pari päivää, kunnes eilen alkoi hellittämään ja tänään tyyppi onkin ollut jo kuumeeton ja oma energinen itsensä. Topsillekin nousi vielä selkään tuhkarokkoihottumaa ja yhden hampaankin tuo tehtaili tässä muun sairastelun lomassa.

Eilen illalla Likalla oli vielä nukkumaanmenon jälkeenkin asioita juteltavana ja vihdoin ehdin saada jostain unihöpötyksistä selvääkin. Ensin kuului vaan muminaa ja kun olin kuunteluetäisyydellä, niin selvästi kuulin vain viimeiset horinat: "Jutellaan huomenna lisää".
Kenenköhän kanssa se jutteli? Aamulla ainakin kielsi mitään sanoneensa, kun otin asian esille. Ei hän kuulemma puhu mitään silloin kun nukkuu.. :)

Ehdin maanantaina hakea yhden fb-kirppislöydön ja käväsimme Topsin kanssa Tikkurilan Konttitavaratalossa löytöretkellä. Tiistaiaamuna haimme toisen fb-kirppislöydön. Näistä lisää huomenna tai sunnuntaina. Kunhan saan löydöt samaan paikkaan( samaan aikaan) ja kameran käteen eli hetken aikaa puuhata rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!