lauantai 15. maaliskuuta 2014

Löytöretket kuvina

Ihan rauhassa en päässyt (ylläri) tällä kertaa kuvailemaan. Yksi apuri hääri mukana kuvauksissa ja toinen vei puolivälissä uuden tuolin omiin hommiinsa.. Ehdin kuitenkin ottaa kuvan tuolin ollessa sille varatulla paikalla eteisen istuimena.

Marimekon paita Kontista 2,5€

Reimatec välikausihaalari ihanalla pallokuosilla ja Albababyn vakosamettinen, kevyesti topattu kevättakki - Facebookin kirppiksiltä yht.75€


Polarn O. Pyretin body ja Lundmyrin pöksyt Kontista yht. 2,5€

Maaliroiskepinnatuoli Facebookin kirppisryhmästä 20€


Äitini kävi kyläilemässä viikolla ja toi tullessaan pääsiäisjänispatsaan ja pääsiäisaiheisen pienen peltilaukun. Lasikukko oli lahja isältäni viime vuoden pääsiäisenä. Jos olisin saanut sen melkein keneltä tahansa muulta, niin se varmaan olisi jo lähetetty kierrätykseen. Se kuitenkin on yksi n. kolmesta lahjasta jonka muistan ikinä isäni minulle varta vasten ostaneen, joten se sai jäädä. Pienet origami "lentoliskot" (vai oliskohan kuitenkin kurjet?) saimme tiistaina kaupunkireissulta. Olimme Kampin kauppakeskuksen pohjakerroksen kahvilassa lounaalla, kun vanhahko japanilaismies jättimäinen kamera kaulassaan pysähtyi kohdallemme. Hän viittoi elekielellä kohti lapsia ja kaivoi taskustaan taitellun paperimytyn. Sitten hän avasi sen ja antoi hienon pienen origamikurjen Likalle (ensin kohteliaasti minulta elekielellä luvan kysyen). Sitten hän otti toisenkin mokoman taskustaan ja antoi sen Topsille. Kiitimme kauniisti ja mies lähti kumarrellen jatkamaan matkaansa. Oli aika harvinaislaatuisen hieno kohtaaminen ja pysähtynyt hetki. Likka kulki pidellen hellävaraisesti origameja pyrstöistä ja saimme kuin saimmekin ne ehjinä (joskin vähän nuhjaantuneina) kotiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!