tiistai 18. maaliskuuta 2014

Roolileikkejä ja nuhaneniä

Meillä sairastelu jatkuu vaan ja kotipäiviä on kerääntynyt aika pakka. Viimeisimpänä vitsauksena lapsiin iski oikein kunnon yskä, joka nostatti mukanaan kummallekkin liki 40 asteen kuumeen kolmeksi päiväksi. Topsi oli vielä eilen kovassa kuumeessa, mutta tänään näyttäisi virtaa olevan taas jo enemmän. Elättelen toivoa, että kohta olisi niistäminen ja köhiminen hetkeksi ohi..




Meanwhile kotona on katsottu Ylen Areenasta Musarullaa ja Kaapoa koko viikon edestä. Lisäksi kaikki kynnelle kykenevät ovat mukana Likan leikeissä joko vapaaehtoisesti tai tahtomattaan. Vastahakoisille osallistujille jaetaan passiiviset roolit, kuten random kaveri, opettaja tai mummo.
Tällä hetkellä hän itse on koululainen jonka nimi on Temma. Hän tekee koulutehtäviä (piirtää) ja kertoo mielikuvitustarinaa isosiskostaan Tsennasta, jota ikävöi. Tsennalle on kirjoitettu myös kirjeitä joita luetaan ääneen julistuksenomaisesti. Päällä on luonnollisesti prinsessa-asu kruunuineen, kaulahuiveineen, siipineen ja kenkineen. Minä sain armollisesti olla äiti.

Topsikin hakee roolivaatelaatikosta rompetta jonka pukee osin itse (päähineet) ja kiikuttaa siipiä ja tyllihameita puettavaksi päälle. Luonnollisesti kaikkiin asuihin yhdistyy taikasauva tai kepin päässä killuva foliopallo.

Roolivaatevarastossamme on asut keijulle, prinsessalle, pupulle, tiikerille, tontulle ja noidalle. Vapun jälkeen alelaarit pullistelevat taas rooliasuja ja ajattelin täydentää valikoimaa vielä hiukan entisestään. Voisihan noita toki itsekin inspiroida. Ehkä inspiroinkin vielä, jos innostun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!