torstai 6. maaliskuuta 2014

Kuume ja helpotus

Topsilla nousi luultavasti viime viikon rokotteista reaktiona korkea kuume ja sitä on nyt podettu tiistaista lähtien. Tänään aamulla kuume oli vielä kiusana ja Topsi kieltäytyi systemaattisesti kaikesta ruoasta. Pieniä määriä smoothieta ja kauramaitoa sentään suostui ottamaan, mutta kaikki muu hylättiin automaattisesti maistamatta. Päivällinenkin syötiin vuoroissa, koska Topsille ei maistunut ja olo oli sen verran kurja, että hän tarvitsi jomman kumman vanhemman halikaverikseen, samalla kun Musarullaa pyöri taustalla kovalevyltä. Meidän muiden syötyä päätin kokeilla sulattaa pensasmustikoita pakastimesta ja *jackpot*, osui ja upposi! Mustikoiden jälkeen Topsi jäi vaeltelemaan hieman mietteliään oloisena ja katosi sitten kaikessa hiljaisuudessa keittiöön. Seurailin menoa taustalta ja kun keittiöstä alkoi kuulua äänekästä maiskutusta, oli mentävä perässä katsomaan mitä siellä oikein syödään..
 
 


Likalta oli jäänyt lautanen pöytään ja Topsi oli äkännyt, että hei tuoltahan saisi lisä syötävää! Omaa lautasta hän siis ei kelpuuttanut vielä tässäkään vaiheessa,
vaikka samaa ruokaa oli tarjolla löytölautaselta. Taisi olla vaan niin paljon hienompi juttu mennä itse oman ruokahalun johdattamana siskon apajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!