keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tyttöjen juttuja

Tuntemattoman äiti-ihmisen lausahdus toiselle tuntemattomalle äiti-ihmiselle tänään Itiksen Stockmannilla: "Olisin halunnut ostaa tämän vauvalelun (kädessään osittain vaaleanpunainen lohikäärmelelu), mutta tämä ei ole poikien lelu"
Öh.. Miksi? Koska siinä oli vaaleanpunaista? Toisaalta joku toinen olisi voinut sanoa ettei voi ostaa sitä tytölleen koska se on lohikäärme..
Pojalle pinkkiä on varmaan arempi yhdistelmä kuin tytölle jotain poikien väriksi miellettyä, mutta että pitäisi ihan leluissakin oikein välttää näitä värityksiä? Aikamoista.

Itse yritän edelleen tulla toimeen Likan vankkumattoman pinkkikauden kanssa ja alankin jo sopeutumaan. Jos toinen tahtoo pinkin ja olemassa ei ole mitään varsinaista estettä (kyllä annan edelleen muitakin vaihtoehtoja), niin siinä tapauksessa pink it is. Onhan tuo jo alkanut joskus aina väliin mainitsemaan että pitää myös sinisestä. :)

Mike Reynolds kirjoitti listan asioista joita hän ei voi tehdä, koska hänellä on kaksi tytärtä, eikä yhtään poikaa. <3
The Great List of Things I Can’t Do Because I Only Have Daughters

 P.s. Meillä syötiin tänään haalarinsovituspalkkioksi Likan valitsemia pinkkejä pullia. Ensi kerralla taidan ostaa vaan tuubin vaaleanpunaista kuorrutetta, se loppu berliininmunkki siellä alla jää suurista lupauksista ja vannomisista huolimatta aina systemaattisesti syömättä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!