torstai 11. heinäkuuta 2013

Omin sormin suuhun

Baby led weaning eli sormiruokailu oli meidän perheessä toimiva käytäntö jo Likan vauva-aikana. Siihen aikaan perheeseen kuului myös kahden labradorinnoutajan siivouspartio, jotka ovat sittemmin muuttaneet meiltä eteenpäin. Naperoa varten piti siis miettiä vähän kattavampaa suojausta ennen hommaan ryhtymistä. Kun törmäsin Stokken tripp trappin kanssa yhteensopivaan Playtray-tarjottimeen , niin tiesin tilaavani tarjottimen Naperolle. Nyt sitä on testattu tehokkaasti kuukauden ajan ja en voi sanoa muuta, kun että on joka sentin arvoinen kapistus. Hyviä puolia on rutkasti enemmän kuin huonoja.

 Tarjottimen hyvät puolet: Helppo käyttää, asentaa ja irrottaa pesuun käytön jälkeen. Tukeva ja hyvän kokoinen. Riittävän korkeat reunukset pitävät ruokapalat ja tulevaisuudessa varmasti myös juomat tarjottimella ihan kiitettävästi.
Oikeastaan ainoa asia mikä tarjottimessa vähän tuppaa häiritsemään on tuo rako, joka jää baby insertin ja Playtrayn väliin. Puolet lattialle tai tuoliin päätyvästä ruoasta päätyy sinne tuota nimenomaista reittiä käyttäen. Toinen alkuun häirinnyt asia on se, että Napero jää harmillisen pitkälle pöydästä tuon tarjottimen kanssa. Se kun jää juurikin pöydän reunan tasolle. Taitojen karttuessa varmaan alamme harjoittelemaan myös pöydän ääressä syömistä, mutta toistaiseksi hommat hoidetaan näin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!