perjantai 5. heinäkuuta 2013

Elämäni Kesämiehenä

Muistatko Kummelin Kesämiehen? Sen joka luetteli aina listoja siitä mitä se ei saa tai saa tehdä? Mun vauvavuoteni Naperon kanssa on kyllä yksi massiivinen lista asioita joita ei saa syödä tai vaihtoehtoisesti rutiineja joista ei sovi lipsua, kun Naperon ruokavalio nojaa vielä vahvasti meikäläisen meijeriin. Tyyppi kun ei syö pullosta milliäkään vaikka ei yritettäisi edes myrkyttää "allergiamaidolla" (korvike) vaan annettaisiin ihan ehtaa kamaa.
Minensaasyöä: Maitoa, munia, tomaattia, palkokasveja... Eikä saa siis Naperokaan. Eikä se tykkää (lue: se siis oksentaa ja oksentaa ja huutaa vähän väliin ennen kun oksentaa vähän lisää ja on kaikin puolin tosi raasuna niin, että mun syyllisyydentunto painaa mut ainakin metrin verran pienemmäksi) jos jossain on jotain sitruksistakaan. Vietä nyt siinä sitten ihanaa jäätelökesää ilman jäätelöä ja ei, en innostu mehujäästä tai riisijäätelöstä ja sorbetti kuulostaa kirosanalta (ja maistuu just about ei miltään). Uudet perunat kera Keijumargariinin (blaah) ja elämä ilman voita, maitoa, kermaa ja juustoja(nyyh). Voi - sanonko mikä (alkaa veellä päättyy uuhun 5 kirjainta)?! Kesäiset synttärit ilman kermakakkuja ja kahvilareissut ilman extempore ihanuuksia. Sitten kun tämä imetysshow on kiertueensa päättänyt niin aion ensimmäiseksi syödä juustoa, juustoa ja juustoa (ehkä vähän tomaattia myös), sekä jäätelöannoksen kermavaahdolla jälkkäriksi. I solemnly swear that I will eat cheese.

2 kommenttia:

  1. Koklaa tuoreet metsämarjat, mustikka, vadelma, oolannin luomu pakasteperunamuusi, poro. Kaikki, mitä ei oo liikaa kasvatettu ja jalostettu. Nillä lähti meillä käymään.

    Riisipuuro veteen keitettynäkin alkoi maistumaan. mut kyll oli tehokas laihdutuskuuri.

    Hei ja joulutortut on hyviä kesälläkin!
    T. Jenni

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!