tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kura tuli taloon

Nyt sitä sänkyasiaa vihdoinkin. Viikonloppuna piti jo purkaa kuvat sängyn remppailusta ja säätämisestä, mutta jäi sitten ottamatta päivänvalon aikaan kuvat siitä valmiista ja kootusta sängystä. Lisäksi huonetta laittaessa onnistuin jotenkin täräyttämään toisen jalkani niin, että sunnuntaita vietettiinkin Buranan ja Mobilatin voimilla, jalka kohti kattoa kohotettuna. Takareiteen ilmestyi nyrkin kokoinen mustelma, vaikka en tietääkseni edes kopauttanut sitä mihinkään. Noh, sänky saatiin kuitenkin paikoilleen ja huonetta laitettua muutenkin vähän uuteen uskoon. Sängyn laitaan on tulossa vielä pikku tuunailuja ja piristystä, kunhan pääsen kaupoille ja ehdin virittelemään. Tekstiilit lähtevät myös vaihtoon. Tässä kuitenkin kuvat itse sängyn tuunauksesta alusta loppuun.


Tästä se lähti, ensin hiottiin ja sitten maalia pintaan.

Toisia osia piti hioa vähän enemmän.


B'bye blue.

Tämä maalattiin palana ja myöhemmin purettiin ja paikkamaalattiin, kätevää..

Isämies kokoaa Sophien ja Samsungin kanssa.

Topsi tuli konsultoimaan.

Likan apua tarvittiin myös.

Ja siinä se nyt on.
Valmis sänky odottaa tosiaan vielä lisätuunausta paneleiden osalta ja alasängyn alle yritän löytää sopivan levyisen laudoituksen, kun Ikeasta tarttui mukaan sellainen kokoa liian kapoinen. Tyynynpäälliset ja päiväpeitto ovat väliaikaiset, kunnes saan uudet hommattua. Huhtikuun lopussa on tarkoitus pitää Zipit- kotikutsut ja tilailla sekä ylös, että alas kunnolliset vuodepeitteet. Niihin muuten kannattaa tutustua, jos konsepti ei ole vielä tuttu. Pari lisävierastakin mahtuisi vielä kutsuille *vink vink*, jos kiinnostaa niin viestiä tulemaan allekirjoittaneelle.

Likka on sopeutunut yläpetiinsä hienosti ja viihtyy siellä erinomaisesti. Alapeti on toistaiseksi ollut vielä vain leikkikäytössä, mutta Topsin olisi tarkoitus päästä muuttamaan ulos pinnasängystään vielä kevään aikana. Sitä ennen alasänkyä tosiaan pitää vielä viritellä hieman. Ainakin ostoslistalla on sellainen lötköpötkö, tai mikälie pool noodle, joka olisi tarkoitus virittää tuonne lakanoiden väliin niin, että se estää lasta kierimästä ihan suoraan lattialle tuosta patjalta. Saa nähdä mistä sellaisen löytää tähän vuodenaikaan vai pitääkö hakea uimahallin myymälästä erikseen. :D

Ikean Kurasta tuli mielestäni pikku tuunauksella aika helmi sänky. Mitäs mieltä te olette?

2 kommenttia:

  1. Meille tulossa tämä ehkä myös, kiva nähdä vastaavia :)

    VastaaPoista
  2. Meille tulossa tämä ehkä myös, kiva nähdä vastaavia :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!