tiistai 20. elokuuta 2013

Eihän vielä ole edes syksy..

.. mutta talvihaalarimainokset räjähtävät jo silmille kaikista lastenvaateblogeista ja -kaupoista. Kuriositeettina olen seurannut eri blogeista ja fb-ryhmistä miten innoissaan toiset ovat. En myönnä olevani näihin mitenkään erityisen hurahtanut, mutta ehkä vähän kuitenkin kiinnostunut. Nyt siis saa taas uutta Tickettiä, Reimaa, Po P:ia, Molo Kidsiä ja Racoonia (jne.). Kukaan ei ole keksinyt pyörää uudelleen tänä(kään) vuonna (ellei Molo Kidsin printtejä lasketa), joten aikalailla yllätyksetön lineuppi oli nähtävillä melkein kaikkien valmistajien haalarimallistoissa. Kovimmat vielä panttaavat osaa tulevista malleistaan, mutta tuskinpa sielläkään on mihinkään ihan järisyttäviin neronleimauksiin ylletty. Tämän vuoden mallistoja hetken tutkittuani olin snadisti pettynyt, etten ollut talvivaatealennuslaareilla tarkkana, koska Likalle olisi voinut irrota sieltä viime vuotisista ihan siistit vetimet ja tietenkin ne kaikki (mun) lempparit on myyty loppuun jo aikoja sitten. Naperolle sentään on haalari valmiina varastossa. Valinta osui Reiman viime vuotiseen mustavalkoiseen Pil -haalariin, jonka tilasin jo alkuvuodesta varastoon (hyvillä alennusprosenteilla tietenkin).
Kuva: Reima
Likan haalarin kanssa tulikin sitten vastaan aivan uudenlainen ongelma. Tai no ongelma ja ongelma.. Olisinhan voinut vaan ostaa minkä vaan ja ilmoittaa että tässä tämä nyt on, mutta päädyin kuitenkin siihen, että Likka sai valita parista eri vaihtoehdosta. Herkimmät vaaleanpunaiset jäivät suoraan pois laskuista ihan sen realiteetin vuoksi, että en aio olla joka päivä pesemässä haalaria, joten väri ei vaan voinut olla sellainen, jossa kaikki lika näkyy kilometrin päähän samantien. Haalarin ostoon ryhdyttiin hyvissä ajoin lähinnä siksi, kun perjantaina sähköpostiin kolahti viikonlopun tarjous Oz Babysta. Talvihaalarit oli -20% alennuksessa, joten päätöksen tekoa hieman aikaistettiin ja tilaukseen lähti Likan valitsemana (minunkin mielestäni aika soma) Racoonin Adele.

Kuva: Racoon


Tänään huomasin, että myös Minimintin facebookissa on hyvä etu toppaostoksia suunnitteleville.

Nyt sitten pohdin, että pitäisikö sitä käydä kirpparikierrokselta hankkimassa joku kaksiosainen toppasetti vielä lisäksi Likalle, vai odotanko veronpalautuksia ja alennusmyyntejä?
Joko teillä on talven setit valmiina vai meinasitteko odottaa kunnes helteet on varmasti ohi? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!