perjantai 2. elokuuta 2013

Asusteongelmia ja ilmaiskirppis

Minulla on ongelma. Laskin eilen Likan hattulaatikosta 9 hattua, 9 paria rukkasia, 5 kaulaliinaa ja 4 kypärämyssyä. Villasukkia, tumppuja ja sormikkaita en käynyt edes laskemaan, mutta kyseessä ei ole parista tai kolmesta parista.. Kun harkitsin luopumista edes parista asusteesta, niin sisimpääni iski hurja luopumisen tuska. Jep, minulla on ongelma. Kokoontuuko jossain tukiryhmää kaltaisilleni? Anonyymit asustehamsterit..?

No, nyt kun ongelma on tiedostettu, niin sitä pitänee käydä työstämään. Ystävät ja tuttavat ovat täten siis vapaita tulemaan ilmaisostoksille meidän asustevarastoille. Jäljelle jäävät lähtevät sitten johonkin keräykseen. Tässä niitä meidän ylimääräisiä sitten olisi --- Homma toimii siis niin, että kukin kommentoi postauksen perään jos joku hatuista/hanskoista/töppösistä kiinnostaa, niin laitan ne sivuun ja sovitaan treffit. Lisätietoja saa kysymällä. ;)
Kuvan laatu on huono koska se on kännykkäkameroinnin tuotos, pokkarin akun ollessa laturissa.
Vasemmalla kesähattuja, joissa ihan pienet koot ylhäällä. Sitten rivi vauvan myssyjä, joissa koot ihan pieniä. Niiden alla töppöset ja toppatöppöset ja tosi huonosti kuvassa erottuvat fleece vuorelliset neuletumput nauhalla. Alhaalla kolmet lapaset, joista valkoiset ja punaiset puuvillaisia ja raidalliset fleece vuorella. Keskellä ylhäällä pari vk-hattua, joista valkoraidallinen ihan ohut. Keskellä kuvaa fleece kypärämyssy. Oikeassa reunassa talvihattuja ja yläkulmassa villainen kaulaliina. Että näin. Hattuja. Teille. Pois meiltä. (postissa olisi taas yksi hattu tulossa...)

4 kommenttia:

  1. Voidaan tulla sovittamaan jos jokin sopisi meille!
    -Hilla

    VastaaPoista
  2. Olisin kiinnostunut raidallisista tumpuista ja pöllökuvioidusta talvihatusta.
    -Pauliina

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, kiitos siis kun kirjoitat!